Category: Модуларни

Снимки на модуларни оригами

Снимки на модуларни оригами

кусудама“Рози“ …кусудама…

Кусудама на Горбачов

Кусудама на Горбачов

Кликни тук за да направиш кусудама на Горбачов!

Класическа кусудама

Класическа кусудама

Кликни тук за да направиш класическа кусудама!