Автори

Стената на славата!

Тук са представени всички автори в блога. Ако и вие искате да станете част от авторите, и да публикувате собствени материали свързани с оригамите, то не се притеснявайте да се присъедините към нас, като си направите бърза регистрация в сайта.

Моля, преди това погледнете ЧЗВ (Често Задавани Въпроси) или ни пишете на имейл адрес: admin@origamite.com .

Автори 31091 409018983104 573858104 4361053 1822468 n Здравейте,Казвам се  Венцислав Василев и се радвам, че съм част от сайта оригамите.ком. Сайтът е създаден преди повече от 5 години. Като в началото за кратко се подвизаваше под името modelche.blogspot.com.  За мен оригамите са : хоби, забавление, начин на живот, предизвикателство и още нещо.
Автори NikiSnimka Здравейте,
Казвам се Николай Егов и много се радвам да бъда един от авторите в сайта. Въпреки че от малък обичам да правя неща от хартия, от скоро се занимавам с оригами- изкуството да превърнеш едно обикновено парче хартия, в каквото си поискаш 🙂
Автори snimka Привет!
Аз съм Веселина Славчева, по-известна просто като Neferet. Преди около година започнах да се занимавам с пейпъркрафт, покрай който се заинтересувах по-сериозно и от оригами. “Специалността” ми са модулните оригами. Имам един мързелив блог с инструкции за всякакви хартиени джаджи и се надявам, че заедно с origamite.com ще успеем да хвърлим повече светлина върху страхотното изкуство за сгъване на хартия.